Forskellige anvendelser af PE-materiale

2023-11-06

PE-plastikposer er et meget almindeligt emballagemateriale i vores liv, som kan bruges inden for mange områder som mad, lægebehandling, kosmetik, husholdningsartikler og så videre. På grund af den bløde, slidstærke, høje gennemsigtighed, lave pris og andre fordele ved PE-plastikposer er de elsket af de fleste forbrugere. Men når de vælger PE plastikposer, mange mennesker ved ikke, hvordan man vælger er korrekt. Her er for at give dig en detaljeret introduktion til, hvordan du korrekt vælger PE-plastikposer.

Først skal du forstå typerne af PE-plastikposer


Der er flere typer PE plastikposer, som kan opdeles i PE, CPE, EVA og andre typer i henhold til sammensætningen. PE-materiale refererer til polyethylenmateriale, dets høje gennemsigtighed, gode blødhed, der ofte bruges i fødevarer, catering, medicin, kosmetik og anden emballage. CPE-materiale er en forbedret udgave af polyethylenmateriale, som er mere slidstærkt, temperaturbestandigt og bedre forseglet end PE, og det bruges ofte på operationsstuer, hospitaler og andre miljøer, der kræver høje krav. EVA-materiale er ethylenvinylacetatmateriale, med god blødhed og sejhed, kan bruges til at lave miljøvenlige tasker, indkøbsposer og så videre.


For det andet, forstå egenskaberne ved PE-plastikposer


Ud over typen skal ydeevnen af ​​PE-plastikposer også forstås. I selve ansøgningsprocessen har PE plastikposer nogle egenskaber, der kan hjælpe os med at vælge bedre.


1, tykkelse: Normalt varierer tykkelsen af ​​PE-plastikposer fra 0,008-0,2 mm, forskellige tykkelser af PE-plastikposer er velegnede til forskellige markeder og anvendelsesområder.


2, strækbarhed: kvaliteten af ​​PE-plastikposer har et godt forhold til dets strækbarhed. Normalt er PE plastikposer med god stræk nemmere at bruge og opbevare.


3, gennemsigtighed: gennemsigtighed er en af ​​de vigtige indikatorer for PE-plastikposer, gode PE-plastikposer har generelt god gennemsigtighed, hvilket kan gøre forbrugerne mere intuitive til at forstå varerne i pakken, for bedre at opnå formålet med at promovere produkter.


4, miljøbeskyttelse: PE plastikposer er plastprodukter, men gennem en rimelig fremstillingsproces og den korrekte behandling efter brug kan du også opnå en bedre miljøbeskyttelse.


For det tredje skal du vælge brugen af ​​PE plastikposer


Forskellige emballagematerialer er velegnede til forskellige områder, og PE-plastikposer er ingen undtagelse. Når du vælger PE-plastikposer, skal du vælge dem i henhold til brugsscenariet.


1, fødevareemballage: med hensyn til fødevareemballage er valget af god gennemsigtighed, stærk forsegling, ingen lugt, ikke-giftige og harmløse PE-plastikposer et relativt sikkert valg.


2, emballage til medicinske forsyninger: På det medicinske område skal du vælge PE-plastikposer med god tekstur, god forsegling og slidstyrke for at sikre, at de opfylder standarder for medicinsk udstyr.


3, husholdningsartikler emballage: Inden for boligindretning er valget af god blødhed, slidstyrke, god trækstyrke PE-plastikposer et mere passende valg.


For det fjerde skal du vælge producenten af ​​PE-plastikposer


I fremstillingsprocessen af ​​PE-plastikposer er valget af producent også meget vigtigt. Når du vælger en producent af PE-plastikposer, er det nødvendigt at vælge en almindelig, mærke og rig produktionserfaringsproducent, og den førsteklasses kvalitet kan bedre garantere brugseffekten.

For at opsummere, kun i henhold til forskellige emballageområder og brugsscenarier til at træffe valg, er den korrekte måde at vælge PE-plastikposer på. Samtidig skal egenskaberne ved PE-plastikposer også forstås for bedre at kunne imødekomme efterspørgslen. At vælge producenten af ​​PE plastikposer er også nøglen, kun det bedste udvalg, for at sikre produktionskvaliteten og brugseffekten.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy